Feliratkozom
Eseménynaptár
Tmogatink
Rendelés
Fórum
Görgetés lassítása
Görgetés gyorsítása

[ének, gitár]

1970-ben születtem Bangorban (kisváros Belfast mellett, az ír tengerparton).
1977-ben elköltöztünk Bécsbe, onnan jártam bentlakós iskolákba Dublinba, majd Cambridge-be (első iskolai zenekar, rossz haj, rosszabb gitározás...).
’86-ban Budapestre költözött a családom. Az érettségi körül, egy homályos fél év után a családom úgy döntött, hogy az én helyem is Budapesten van.
’88-ban, egészen 5 hónapig bankárnak látszó „tárgy” voltam....
’89-ben kezdtem dolgozni egy koncertszervező cégnél.

Csúcspontok:
Pink Floyd - Athén, Rolling Stones - Prága, U2 - Népstadion, Stevie Wonder - Athén, AC/DC - Katowice, Joe Cocker - Salzburg.

Mélypontok:
Alice Cooper - Belgrád, Deep Purple - Poznan, Sandra - Szófia, és bármelyik Harlem Globetrotters buli a volt Jugoszláviában...)

1990-ben Agrigentoba mentem (Szicília) a KFT együttessel. Ott találkoztunk egy orosz népi kórussal, és megszülettet a Baba Yaga. A lemezt a Tom- Tom Stúdióban vettük fel, ahol lehetett egy csomó jó zenésszel találkozni. Közben Bornai Tibor bevett engem Koncz Zsuzsa zenekarába, ahol szintén lehetett egy csomó jó zenésszel találkozni….
Beindultam! (elnézést, ha bárkit kihagyok!) Révész Sándor, Pierrot, Gerendás Péter, Nyers (lemez), Patika, Orsi, Mester és Tanítványai, Kid, stb.

1995-96 körül volt egy kis herót, amiből a Tátrai Band tagjai húztak ki, így megújult erővel jött a Black Out (lemezek), Perfect Name, Jazz+Az, Lerch István, Tolcsvay László, Rémember, Egyszercsak, Szilárd, Ákos, Magyar Atom, Boom Boom, és még sokan mások..:/

Két csodálatos fiam van, Martin és Robin!  Robival, Gergővel és Gijoval kb. '92-óta ismerjük egymást és zenélünk együtt, valamilyen formában. A Galambbal nem sokkal később találkoztunk. Domit kb. négy éve ismerem, csak többnek tünik :) A csapathoz tartozik még Vedres Hajni, Jávor Péter és Feltóti Laszló, akik lehetővé teszik azt, hogy azt csinálhatom amit legjobban szeretek, azokkal együtt akiket legjobban szeretek :)

Szerencsés embernek tartom magam, köszönöm!

Jamie Winchester