Feliratkozom
Eseménynaptár
Tmogatink
Rendelés
Fórum
Görgetés lassítása
Görgetés gyorsítása

[vokál, perka]

1981-ben születtem.

Édesapám és édesanyám is zenélt. Édesapám trombitatanár, ma zeneiskolai igazgató. Valószínűleg ezek a szálak vezettek a zene szeretetéhez. Általános iskolás koromban zongorázni, majd dobolni tanultam. Botond Gyula és Martonosi György ütőtanáraim kezei alatt döntöttem el, hogy zenész leszek.

Igen sokat köszönhetek általános iskolai és gimnáziumi énektanáraimnak is. Az ő szárnyuk alatt közel 13 éve, folyamatosan énekeltem különböző kórusokban.

Mint dobos, próbálkoztam több zenekarban ( A kert, Rázene fúvószenekar, Szent László Gimnázium zenei stúdiója stb…) Ezek közül van, ahol a mai napig játszom. Énekelni az ifjú zenebarátok kórusában énekelek, Ugrin Gábor vezetésével.

Jamie és Robi zenekarában 2002. áprilisától játszom, és mióta bekerültem, életem legszebb napjait töltöm. Minden zenésznek kívánom, hogy bekerüljön egy olyan zenekarba, ahol úgy érzi magát zenésztársaival, mint én!
Megalakítottuk barátaimmal a Miez Gomez együttest, ahol latinos muzsikát játszunk akusztikus gitárokon és ütőhangszereken, de sajnos kevés koncert van.

2002-ben részt vettem Ákos Andante turnéján, ahol sokat tanultam ezt is, azt is.
Ugyanebben az évben vokáloztam a Megasztár lemezen.

2003-ban és 2004-ben három lemez jelent meg ahol közreműködtem::
Jamie Winchester és Hrutka Róbert: Wood and Strings
Ákos: Andante
Ákos: Az utolsó hangos dal

Valamint szereztem két polgári szakmát, miszerint gyógyszertári asszisztens és gyógyászati segédeszközök forgalmazója vagyok! Néha-néha még dolgozom is egy kedves patikában, amit szívesen csinálok! A tanulást most is folytatom, szintén az egészségügyben.

Egy álmom sajnos még nem teljesült. Szeretnék venni egy raliautót és amatőr versenyeken elindulni, de eddig még nem jött össze. Persze lennék én színész vagy vadakat terelő juhász, de már így is nagyon szeretem ezt a földi életet!

Dely Domonkos