Feliratkozom
Eseménynaptár
Tmogatink
Rendelés
Fórum
Görgetés lassítása
Görgetés gyorsítása

[dobok]

1982. Január 23-án láttam meg a napvilág helyett az Újpesti Szülőotthon plafonját. Életem egyik legérdekesebb élménye volt. Sajnos elfelejtettem!

A zene iránt úgy igazán érdeklődni szerintem -1 éves koromban kezdtem.

A dob volt az első hangszer az életemben, amivel többet foglalkoztam mint az iskola, vagy bármi más a világon. Igazán nagy szerelem! Utána jött a gitár. Azt nem állítom, hogy tudok gitározni, azt viszont igen, hogy nagyon szeretek! Mostanában Juhász Gergő Barátomtól kapott basszusgitáromat nyűvöm, ahol érem! Imádom!! A nemrég beszerzett billentyűmmel még csak ismerkedünk. Igazából mindig az a kedvencem, amelyik épp a kezem ügyében van.

Zenékből igazán mindenfélét meghallgatok. Tényleg bármit, amit Zenének nevezhetünk. A kora reggeli madárcsicsergés a kedvencem!

Elég sok olyan zenész van, akit úgy érzem joggal tekinthetek példaképemnek! Ilyen Pl.: Vinnie Colaiuta, Billy Cobham, Dennis Chambers, Jaco Pastorius, Sting, Frank Zappa... Mert ha Ők játszanak, én zokogok! Komolyan!

Hogy hány zenekarban zenéltem eddig? Egész pontos számra sajnos nem emlékszem. Viszont emlékszem mind az 5-re, amiben jelenleg játszom.

A legnagyobb megtiszteltetés az pedig alighanem az, hogy fantasztikus zenekarokban játszhatok, fantasztikus zenészekkel, és nagyon jó emberekkel!!

A zenélés mellett pedig leginkább eszem, iszom, alszom, együtt élek, szerelmes vagyok, kutyát sétáltatok és etetek, macskát etetek, televízió készüléket nézek, autót vezetek, számítógépezek, rajzolok, elkések, dohányzok, olvasok, sakkozok, találkozok, beszélgetek, sietek, nézek, vakaródzok, mosogatok, nyújtózkodok, álmos vagyok, lehamuzok, almát eszek, ülök...

Ami hirtelen eszembe jut arról, hogy mit is szeretnék még csinálni ebben az életben: repülőgépet vezetni, tájképet festeni, felfogni, hogy mi történik az űrben, a holdról megnézni a földet, tiszta levegőt szívni...  

Kottler Ákos